Тесла ще имитира изпускане на газове вместо клаксон

 Електромобилите на Тесла предстои да се сдобият с нови персонализирани звуци за клаксон и движение.
 Илон Мъск споменава в съобщението си кокосови орехи, изпускане на газове и звук, наподобяващ коза, преди да добави, че това е върхът на айсберга.
 Подборът на звуци не е особено изненадващ, като се има предвид режима за изпускане на газове, който Tesla представи за миналата Коледа.
 Той представлява симулация на изпускането на чревни газове вътре в купето, като шофьорът дори може да избира кой от пътниците в купето да злепостави.
 Персонализираната част от съобщението на Мъск вероятно означава, че собствениците на Tesla ще могат да избират някои от звуците вместо традиционния клаксон.
 Звуците на клаксона са основно за забавление на шофьорите (и за евентуално раздразнение на всички останали), докато звуците за движение, които колата издава, докато е шофирана, са функция, която може да намали нивото на нараняванията.
 Изцяло електрическите автомoбили, като Tesla, не вдигат особено голям шум, докато се движат, особено когато това се случва с по-ниска скорост и съгласно изискванията на регулаторните органи в САЩ, трябва да добавят подобна функция до следващия септември.

One thought on “Тесла ще имитира изпускане на газове вместо клаксон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *