Пускат чипс за жени

Жените предпочитат чипс, който не вдига прекалено много шум, когато се яде, или пък, след който остават с лепкави пръсти, казва главният изпълнителен директор на PepsiCo Индра Ноой.

“Това, което много млади мъже правят, когато ядат чипс, е че след това обичат да облизват пръстите си. Когато стигнат до дъното на пакета пък изсипват малките натрошени парченца в устата си,” казва Ноой, цитирана от CNBC.

“Мисля, че и жените биха искал да правят същото, но не го правят. Те не обичат да хрускат прекалено шумно на обществени места, не облизват пръстите си и не изсипват начупените малки парченца в устата си.” добавя тя. Настоящите опаковки също така не се побират в дамските чанти, а жените предпочитат да имат нещо за хапване под ръка.

На въпрос дали това означава, че вече ще има мъжка и женска версия на Doritos, например, Ноой отговаря „не точно“. Според нея новите продукти ще отразяват по-точно предпочитанията на жените.

Ноой също така не уточнява дали това ще са изцяло нови продуктови линии или или просто различни версии на съществуващите продукти на PepsiCo.

Марките снаксове са част от подразделението Frito-Lay North America на PepsiCo, което се оценява на 14 млрд. долара и генерира годишни продажби от над 11 млрд. долара.

Изчочник: it-dienst.at

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *