PhoneSoap почиства смартфона ви

Замисляли ли сте се колко мръсни са смартфоните ? Оставяме ги на всякакви места, ползваме ги в градския транспорт и по улиците, пипаме ги с неизмити ръце, държим ги в джобовете си до пари. Затова не е учудващо, че научно изследване доказва, че по 20% от телефоните има повече вредни бактерии отколкото по кухненската мивка. Вредни микроорганизми като E-coli, салмонела, стафилококус ауреус и т.н. спокойно могат да си живуркат на повърхността на телефона, който често допирате до лицето си.

Решението на проблема вече е изобретено и носи името PhoneSoap 2.0.  Устройството съчетава две полезни дейности – докато зарежда мобилния ви телефон, убива микробите по него чрез ултравиолетово излъчване. Включвате телефона в зарядното, поставяте го в PhoneSoap, затваряте и това е всичко.
Производителите са проектирали тялото на устройството така, че да не заглушава звуците на телефона. Така можете да  да слушате музика, да чуете позвъняване или аларма,  докато телефона ви е в „кутията“.


PhoneSoap 2.0 може да се използва и за почистване на други дребни предмети – кредитни карти, часовници, ключове и т.н. Цената на устройството е 49 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *