Първото у нас състезание с дронове

Зрелищното шоу Dron race е част от TECH EXPO 2016

Уникално зрелище, невиждано досега в България стартира в рамките на TECH EXPO 2016 – състезание с дронове Dron race.

Ексклузивното събитие, което ще бъде и кулминацията на изложението, организирано в Sofia Ring Mall, ще се състои на 21 и 22 май от 10 ч. в зоната на амфитеатъра на мола. Два дни адреналин на висока скорост на специално изграденото трасе за FPV (First Person View) дронове очакват всички любопитни.

В първото състезание с дронове в София ще вземат участие най-добрите български пилоти. Те ще демонстрират майсторско летене, достигащо скорост от над 100 км/ч. Посетителите на Sofia Ring Mall ще могат да наблюдават на специални екрани това, което “вижда” всеки дрон и неговия пилот.

Надпреварата в набиращия все повече популярност в България спорт на бъдещето се случва броени дни след световното първенство по състезание с дронове в Дубай с общ награден фонд един милион долара. DRONЕ RACE е част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития, случващи се за пръв път в София, и да се наложи като дестинация както за шопинг, така и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време за цялото семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *