Обновление в Dropbox

Екипът на Dropbox представи голямо обновяване, предназначено да повиши продуктивността на потребителите.

Мобилното приложение на Dropbox сега има възможност да сканира скици и документи, независимо дали това е рисунка върху салфетка или сложна схема на бялата дъска. Сканираното в този режим изображение може лесно да бъде споделяно, а притежателите на бизнес-акаунти могат да осъществяват търсене по тези изображения.

Реализирана е по-пълна интеграция с Microsoft Office, създаването на файлове за Word, PowerPoint или Excel сега става директно от приложението Dropbox, като те са синхронизирани с акаунта.

Опростено е споделянето на файлове от персоналния компютър. Общ достъп до файловете и папките може да се даде с помощта на десктоп-приложението, чрез десен клик върху съответната папка или файл. Друго нововъведение е предварителния преглед на по-ранна версия на файла, преди неговото възстановяване. Следят се всички промени – изтрити, променени и презаписани файлове или папки през последните 30 дни.

Сега един файл може да бъде споделен с определена група хора, които да получат достъп “само за четене”. Досега тази възможност важеше само за бизнес-акаунтите. Това съвсем не са всички нови възможности след това голямо обновяване. Обновяването започна да се разпространява от днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *