Може би най-луксозният смартфон …

Oppo Find X е един от най-модерните и луксозни смартфони на пазара, отличаващ се със своя дисплей, изпълващ цялата предна част на телефона.

За да постигнат подобен дизайн с наистина безрамков дисплей, инженерите на Oppo са създали стилен слайдер, съдържащ предната и задната камера. Те се плъзгат нагоре, само когато има нужда от тях, а в останалото време са скрити в корпуса на устройството.

Според експертите, освен ефектния вид, този дизайн има и още едно предимство – разузнавателните агенции и хакерите не могат да използват камерата и да правят снимки, без знанието на собственика. В случай, че някой придобие контрол над устройството той или ще може да види единствено черен екран или, ако успее да активира дистанционно слайдера, то веднага ще алармира притежателя на телефона, че става нещо нередно.

Що се отнася до характеристиките, Oppo Find X има 6.4-инчов OLED с резолюция от 2340×1080 пиксела. Процесорът е Snapdragon 845 и е комбиниран с 8GB RAM и 256GB памет за файлове.

Основната камера е двойна с 16МР (f/2.0) и 20МР сензори (f/2.2), която има оптична стабилизация. Предната е с 25МР и е комбинирана и със система за 3D лицево разпознаване, която помага и за създаване на анимирани емоджита. Според компанията камерата е готова за употреба в рамките на 0.5 секунди, така че всичко става доста бързо.

Батерията е с капацитет 3730mAh и поддържа технологията за бързо зареждане VOOC.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *