Дигитален гараж и в България

Google стартира безплатната си онлайн платформата за обучение и в България. Тя носи името „Дигитален гараж“ и в нея може да се включи всеки, който пожелае. Единственото изискване е да имате Google акаун и желание да научите нещо ново за дигиталния маркетинг и развиване на бизнеса онлайн.

От Google определят платформата си като място, където потребителите могат да се възползват от безплатни уроци за всичко – от това как се изгражда присъствие онлайн, до маркетинг в социалните медии или използване на възможностите на мобилните телефони за привличане на повече клиенти.

Потребителите могат да избират само темите, които ги интересуват или да завършат целия онлайн курс и да получат сертификат от Google и IAB Europe. Онлайн курсът се състои от 89 урока, разделени в 23 теми. Всяка тема включва няколко видеоурока, в които експерти и предприемачи споделят своя опит и знания за онлайн бизнеса. След като изгледате видеото, правите малък (и лесен) тест, за да приключите урока.

„Дигитален гараж“ е много добро решение за ръководителите на малки и средни фирми, които са решили да се възползват от преимуществата, които дават Интернет и социалните мрежи на бизнеса.

Можете да получите повече информация и дори да започнете обучението веднага на сайта на платформата „Дигитален гараж“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *